H2Gaming

Esport er en fantastisk måde at forbedre dine kognitive færdigheder, møde nye mennesker og have det sjovt. Og det er netop, hvad du kan få, hvis du spiller esport hos Hashøj IF, H2gaming.

Vi er et fællesskab af spilleglade mennesker, der elsker at spille esport sammen. Vi tilbyder en række forskellige spil og varianter, så der er helt sikkert noget, der passer til dine interesser. Og med vores trænere skaber vi de sikre rammer hvor du kan forbedre dine færdigheder og tage dine spil til det næste niveau.

Men det handler ikke kun om at spille spil. Det handler også om at møde nye mennesker og have det sjovt sammen. Vi har et livligt fællesskab af spillere og fans, der elsker at dele deres oplevelser og støtte hinanden. Og med vores sociale arrangementer og turneringer kan du møde andre spillere og have det sjovt sammen.

Så hvis du vil forbedre dine kognitive færdigheder, møde nye mennesker og have det sjovt, så er Hashøj IF, H2gaming det rette sted for dig. Kontakt os i dag for mere information!

Tilmelding:

Casual 1

FPS/MOBA casual

Kontakt udvalget for mere information: