Fodboldafdelingens Beretning for Sæsonen 2023

I foråret 2023 havde vi hold i følgende årgange: U3-6 mix, U7-8 mix, U9-10 drenge, U11-14 drenge, U10-14 piger, Old Boys, Senior, og Motionshold, som er åbent for alle, der gerne vil røre sig lidt.

Vi oplevede en lille tilgang i nogle aldersgrupper og måtte derfor trække andre aldersgrupper sammen for at kunne tilbyde seriøs træning. I løbet af året havde vi omkring 40 drenge/piger, primært i aldersgrupperne U6-10 og U11-14.

Desværre måtte vi i efteråret afmelde vores seniorhold, da det ikke var muligt at samle nok spillere til holdene. Der blev dog iværksat en indsats for at melde et 11-mandshold til i foråret 2024, hvilket er lykkedes takket være en stor indsats fra Lars Hansen og et par af seniorspillerne.

Vi afholdt en fantastisk fodboldafslutning, hvor mellem 80-90 børn og forældre deltog. Der blev spillet bold, og derefter samledes vi ved boldskuret, hvor alle havde taget mad med. Grillene blev tændt, og der blev hygget og uddelt medaljer. En stor tak til Pokalbutikken for at være medsponsor på disse arrangementer.

Vi vil også gerne takke BILKA for at sponsorere spillersæt til ungdomsholdene.

Vi har haft indendørs fodbold med hold, der har trænet i U5-9, U10-15 samt motionshold. Vores U8 og U12 har deltaget i turneringer og nogle stævner.

Oldboys/senior spiller/træner hver vinter i Vemmelev på deres kunststofbaner.

Til den kommende sæson 2024 planlægger vi at have 3- og 5-mandsbold for de små fra U4-10 årige, samt 8-mandsbold for 10-15 årige, som er tilmeldt turneringer. Vi deltager også traditionen tro i SommerlandSjælland Cup den 8.-9. juni.

I foråret vil der være et event med elever fra Hashøj Skolen, hvor de kommer forbi og leger/spiller lidt bold. Et projekt som Henning står for i samarbejde med skolen.

Derudover har vi fået et 11-mandsseniorhold op at stå igen i begyndelsen af 2024 samt et oldboyshold i 8-mandsformat.

Vi fortsætter udendørs med motionshold (kun træning og 3. halvleg), hvor vi gerne vil se lidt flere medlemmer.

Vi vil gerne takke alle forældre for jeres hjælp både til træning og når vi er ude til kampe. I er med til at gøre en forskel og er en stor hjælp for trænerne. Tak også til de andre udvalg og FU og ikke mindst vores kasserer, Mette Huscher, for hendes fantastiske arbejde.

Vi ønsker jer alle en rigtig god sæson i 2024.

På vegne af Fodboldafdelingen,

Jimmy Bork Pedersen