Velkommen til gymnastik.

Når vi dyrker gymnastik hos os handler det om at have det sjovt, men også om at gøre det på en god og forsvarlig måde.

Vi forsøger at tilbyde hold i alderen 0 til 100 år. På de mindste hold træner man sammen med sin mor, far eller bedsteforældre. Fra førskole alderen begynder man at gå til træning alene. Vi har i sæsonerne, forsøgt os med tilbud om pige og drenge gymnastik, springgymnastik  for børn og voksne samt træning for voksne som gerne vil røre sig engang i mellem og gerne i godt selskab.

For os handler det om, at det skal være hyggeligt, og det skal være i et godt fællesskab hvor samvær og det sociale er i højsæde. Der er simpelthen plads til alle.

Hashøj IF – Gymnastik er naturligvis medlem af DGI.

Vi har også hold til børn med særlige behov. Holdet består af børn der er visiteret ud gennem Slagelse kommunes motorikkonsulenter eller sundhedsplejesker. Det kan f. eks være halvsidige lammelser, autisme, ADHD osv. Børn der ikke kan begå sig på almindelige hold. Der er max 8 børn på hvert hold og der er 3 voksne i instruktører på. Børnene skal hjælpes, skubbes og motiveres på en helt anden og mere krævende måde.

I Hashøj IF tolererer vi ikke mobning!

Når man dyrker sport så er det vigtigt, at øvelser laves rigtigt, og derfor sætter vi en ære i at sikre, at vores instruktører løbende uddannes sådan at de kan vejlede og instruere bedst muligt. Det er også vigtigt, at der er hænder nok, og derfor har alle vores hold hjælpeinstruktører som assisterer når der er travlt. Hjælpeinstruktørerne uddannes naturligvis også løbende. Selvom man ikke nødvendigvis står for træningen så synes vi det er vigtigt, at alle som håndterer andre folks børn eller forklarer øvelser til de voksne skal vide hvordan man gør, og vejlede korrekt.

Vi er stolte af gymnastikken i Hashøj IF, og derfor afholder vi hvert år et brag af en opvisning hvor vi viser hvad vi har lært i løbet af året. Det er blandt andet her vi kårer årets instruktør, og der uddeles medaljer til alle børnene for at vise, at vi synes de har gjort det godt.