Velkommen til Hashøj IF fodbold.

En bold er af mange regnet som verdens bedste legetøj. Mange mennesker, børn, voksne, drenge og piger verden over, bruger timer på at lege og træne med den lille runde kugle. I Hashøj IF bruger vi også bolden. Nogle gange ambitiøst og andre gange blot for sjov. Fodboldafdelingens ambition er, at det skal være sjovt at spille fodbold, og der skal være plads til alle – uanset om man har det største talent, eller om man skal have 5 forsøg før man rammer bolden. Ligeledes har vi en ambition om, at have et højt socialt aktivt samvær. Vi har flere gange om året arrangementer, hvor forældre, bedsteforældre, spillere, trænere og ledere på tværs af holdene mødes og tilbringer nogle sjove og hyggelige timer sammen.

Hashøj IF tilbyder fodbold for børn og unge, både drenge og piger, fra 4-års alderen og opefter. På seniorsiden har vi hold, der spiller i hr.senior og old boys-rækken.

Hashøj IF holder til i de skønneste omgivelser ved og på Gerlev Idrætshøjskole. Vores trænings- og kampbaner ligger omgivet af træer og køn natur, og vi har faciliteter, der gør det muligt at medbringe madkurven og holde picnic efter træningen.

I Hashøj IF kan nye spillere træne med op til 4 gange, inden en egentlig indmeldelse finder sted.