Tak for hjælpen – en godt fodboldarrangement kommer automatisk når man har gode hjælpere

For at afholde et godt arrangement er det nødvendigt med gode hjælpere, og der er ingen tvivl om at Hashøj I.F Fodbold kan trække på mange.

Fodboldudvalget vil derfor gerne – i forbindelse med vores meget vellykkede arrangement lørdag 11/4 – at have have lov til takke alle jer der hjalp til med at give os alle sammen en rigtig god dag med rigtigt fint vejr. Vejret og det gode selskab gjorde det hele gik op i en højere enhed.

Fodbolden vil især gerne sige en STOR TAK til Mette Raagart som hjalp med indkøb og stod for alt omkring forplejning i klubhuset.

Tak til Hashøj I.F Gymnastik som hjalp til som sædvanlig når vi afholder et arrangement. Dejligt at vide I altid står klar. Tak til U15 pigerne som trådte til som hjælpere omkring vores stationer på banerne, det gjorde I rigtig godt.

Tak til alle jer forældre der hjalp til hvor der behov for en ekstra hånd og var med til at gi det hele et ekstra løft. Og til sidst men ikke mindst en tak til Peter og Peter for alle de gode og flotte billeder der er lagt ind på foreningens hjemmeside.

Til sidst vil jeg godt ønske jer alle et rigtigt godt forår og få nu spillet en masse fodbold.

Vores næste store arrangement er fodboldafslutning Søndag d. 21/6-2015. Mere om det senere på hjemmesiden.

På vegne af Fodboldudvalget
Jimmy Bork Pedersen