Kære kommende sponsor.

Hashøj I.F er en klub i rivende udvikling, og vi vil meget mere. Derfor er der hele tiden brug for nye sponsorer som kan hjælpe os med at finansiere en god og spændende forening.

Vi har gang i noget godt hos os, og vi tror på at vi har potentiale til meget mere.

I Hashøj IF tilbyder vi 6 forskellige idrætsgrene, nemlig fodbold, håndbold, svømning, badminton, gymnastik (diverse hold) og parkour. Hos os dyrker vi bredde-idræt, og vil gerne have så mange med som muligt. Sammen er det bare sjovere. Vi har et dejligt klubhus med diverse salg, vi har computer café, sofagruppe, TV med masser af sportskanaler, samt legehjørne til de mindste.

Det er rigtigt meget oppe i tiden, at skulle have værdier, og vi synes selv vi adskiller os fra andre fordi vi bruger en masse ressourcer på at udleve dem. I Hashøj IF er vores vigtigste værdier Idræt, Motion og Samvær.

Idræt: Fordi vi gerne vil være dygtige til det vi gør, og derfor forsøger vi at rumme mange idrætsgrene under samme tag.

Motion: Fordi vi synes det er vigtigt, at man dyrker motion. Det er vigtigt, at voksne og unge bliver aktiveret, og vi synes det er rigtigt at gøre det i forbindelse med en forening som vores.

Samvær: Fordi det er noget at det vigtigste. Når frivillige, børn og forældre bruger så mange timer i vores forening, så bliver samværet helt automatisk vigtigt. Vi hilser på hinanden når vi mødes, og det er rigtigt vigtigt at alle behandles godt og pænt.

Vi dyrker i høj grad det frivillige arbejde. En forening som vores kan slet ikke overleve uden en masse frivillige, som tager fra når opgaverne skal løftes, og det er vi alle taknemmelige for. Der er mange måder man kan bidrage på – lige fra vask af sportstøj, til træner- og instruktøropgaver, til hjælp til nogle af de arrangementer vi har.

Vi vil også gerne være en klub, hvor man ikke bare afleverer sit barn og kommer og henter igen efter en time. Vi ønsker at man bliver og oplever sine børn dyrke deres idræt – de elsker at vise det de har lært. Mens man venter kan man også sætte sig ind og nyde en kop kaffe i vores dejlige klubhus, hvor der naturligvis er WIFI og computere til fri afbenyttelse.

Alle disse aktiviteter betyder også at vi har brug for finansiering, og det er her du eller din virksomhed kan hjælpe os. Vi vil gerne profilere vores forening gennem klubdragter, og vi vil derfor gerne have hjælp til at gøre dragten så billig som overhovedet mulig. Du eller din virksomhed kan hjælpe ved at sponsorere købet af disse dragter.

I bedste fald – hvis vi får mange sponsorer – kan vi give dragter gratis til alle vores medlemmer. Hvis dette ikke er muligt kan vi sælge dem så billig som muligt.

Vi har 2 typer sponsorater, henholdsvis et specifikt og et ikke specifikt sponsorat. Du kan læse om typerne her.

Du kan finde priserne her.

Vi håber meget at høre fra dig.