Sørby Marked den 3. – 4. – 5. juni 2016

Traditionen tro trækker Hashøj IF i arbejdstøjet og drager til Sørby Markedet for styre trafikken på parkeringspladserne. Lad os igen stå sammen og få besat vagtplanen til årets Sørby Marked.
Det er værd at bemærke, at det er så vigtigt, at vi tjener penge til ungdomsarbejdet i vores idrætsforening, så vi kan sende vores børn og unge til stævner og på ture, og sørge for at vi har de materialer og rekvisitter til rådighed i forbindelse med deres træning.

Ligeså vigtigt det er at tjene penge til ungdomsarbejde, ligeså vigtigt er det at vi står sammen i vores idrætsforening, det sociale aspekt i at gøre noget sammen, møde andre mennesker fra samme forening, lære hinanden at kende osv. Det vil vi i bestyrelsen gerne slå et slag for.

Og som sædvanlig får du får fri forplejning på din vagt og gratis P-billet til alle dagene.

Vores opgave ved markedet er ligesom tidligere år, at opkræve Parkeringsafgift (P-Kontrollør) samt at anvise parkeringspladser (P-Anviser). I år har vi valgt også at rekruttere mandskab til opsætning og nedtagning af skilte (P-Supporter). Denne opgave ligger før og efter markedet.

Vi har brug for jeres hjælp og kan I afse et par timer i dagene 3/6 – 5/6, så klik ind på nedenstående links og sæt jer på en vagt i det tidsrum det passer jer bedst. Det er tilladt at skrive sig på flere vagter.

Eksempelvis en familie på fire personer: mor og far tager imod betaling,
børnene anviser parkeringspladser.

Vi afholder et informationsmøde i HIF klubhus d. 24/5 kl. 17.00 omkring de praktiske informationer, bl.a. forplejning og hvad vores opgave præcis går ud på.

Vi glæder os til at se jer og sætter stor pris jeres hjælp.

Max Omø:
maxoganita@hotmail.com