Parkour nyheder

Parkour er det sidste nye skud på stammen af idrætsgrene man kan dyrke i Hashøj IF. Det er for alle fra 8 år og op efter. Vi kan tilbyde både udendørs og indendørs Parkour. I forår/sommer-halvåret foregår det lige udenfor vores klubhus ved Gerlev Hallen, og i vinterhalvåret foregår det i “den lille hal” ved fodbold banen.

Det er de 3 superdygtige instruktører Mike Druba, Jeppe Mogensen og Jacob Mygind som står for træningen. Det er f.eks. vores instruktører kommunen og andre nærliggende klubber låner.

Vi har et superlækkert parkour anlæg, som kan give udfordringer til selv den modigste. Du er velkommen til at invitere naboen med. De første tre gange er gratis

Der er 2 hold, henholdsvis Young Guns. Young Guns er fra 8 – 11 år, og fokus er meget på teknik og for at sikre den korrekte og forsvarlige måde at gøre tingene på (MEN vi har det også sjovt). Det andet hold Big Guns er fra 11 – 99 år, og her er fokus på de mere teknisk svære øvelser. Det er her vi prøver de frække øvelser af, det er her vi tester nye moves og måder af.

Træningstiderne er:

Young Guns træner fra kl. 17.15 til kl. 18.00.

Big Guns træner fra kl. 18.00 til kl. 20.00.

Vi træner om onsdagen.

Du kan få mere information hos Max Omø på enten