Parkour trænere søges.

Hashøj I.F har tradition for at stille store parkour hold. Hvert år har vi haft 2 hold. Et til de små på 8 – 12 år, og et for de store. Desværre har vi ikke mulighed for at stille med et hold for de ældre ved sæsonens start, men vi meget gerne.

Parkour er det sidste nye skud på stammen af idrætsgrene man kan dyrke i Hashøj IF. Det er for alle fra 8 år og op efter. Vi kan tilbyde både udendørs og indendørs Parkour. I forår/sommer-halvåret foregår det lige udenfor vores klubhus ved Gerlev Hallen, og i vinterhalvåret foregår det i “den lille hal” ved fodbold banen.

Vi har et superlækkert parkour anlæg, som kan give udfordringer til selv den modigste.

Vi håber at kunne starte et ældre hold senere på sæsonen.

Hvis du er interesseret i at træne parkour, og du har styr på metoder og “moves” så må du gerne kontakte Max Omø.

Vi leder både efter en cheftræner til det store hold, men også assistenttrænere til begge hold.

Du kan læse mere om foreningen på vores hjemmeside.