Opråb til forældre!

Kære forældre og medlemmer,

Hashøj I.F er en forening som er baseret på værdierne idræt, motion og samvær. Vi bruger rigtigt meget tid på at gøre det sjovt både for børn, men også for de frivillige hver gang en af vores 6 sportsgrene træner. Dette koster penge, og desværre er der stadigvæk nogen som ikke har indbetalt kontingent.

Vi er rigtigt mange frivillige som bruger rigtigt meget tid på dette, og dybest set vil vi bare gerne have det sjovt og spændende med hinanden.

At kunne dette er ikke gratis, og derfor koster det penge at være med i foreningen. Disse penge går til at finansiere foreningens arbejde – på tværs af alle sportsgrenene.

Når frivillige og medlemmer tager til stævne, eller spiller kampe i forskellige turneringer – så koster det penge.

Desværre må vi konstatere, at der stadigvæk er forældre til børn som ikke har indbetalt kontingent på trods af at sæsonen startede i september. Konsekvensen af dette er naturligvis, at børn hvis forældre ikke har betalt kontingent ikke kan deltage i træningen mere, men også at alle aktiviteter udover træning må begrænses. Der vil være turneringer og stævner som Hashøj I.F ikke kan deltage i.

Bestyrelsen vil derfor gerne bede jer om – hvis I ikke har betalt kontingent – om at få det bragt i orden med det samme.

Hvis I har betalt kontingent – så siger vi tak for det, og vi ses til næste træning.