Nyheder i foråret hos Hashøj I.F Fodbold

Sommerland Sjælland Drenge Cup (nærmere følger fra fodboldudvalg/trænere)Så er vi kommet godt i gang med fodbolden her i foråret. Der er kommet rigtig mange til de små U4-6 og det er skønt at se dem løbe rundt og boltrer sig.

Vi har tilmeldt U10 / 12 drenge i DGI og U12 piger i SBU og det er alle 8-mands. Derudover er det lykkes at samle et U15 pigehold i SBU og det er 11-mands. Pigerne har selv samlet spillere til holdet og skaffet en træner, så det er rigtigt flot.

Maj KontingentDer er rigtig mange der har været inde og betale deres kontingent og det er rigtig dejligt, men der er stadig nogen få spillere på diverse hold der mangler at betale.

HUSK..Du skal have indbetalt dit kontigent for at kunne deltage i diverse aktiviteter i klubben.

Betaling foregår inde på Hashøj-if.dk, gå ind under fodbold/tilmeld kontingent og følg proceduren derfra. Er du ny i klubben, skal du inde på betalingssiden oprette et login under fodbold. Hvis problemer,

kontakt da Michael Kirkegaard på tlf. 30297181, så vil han kunne guide jer igennem.

29-31 Maj Sørby MarkedDisse 3 dage er vi som altid behjælpelige med at stå som P-vagter ved det årlige Sørbymarked. Det er vigtigt at i som forældre tilmelder jer dette, da det er med til at vi kan få lidt ekstra økonomisk støtte til aktiviteterne som jeres børn deltager i bl.a stævner som sommerland sjælland.. Uden denne støtte vil der ikke være disse muligheder, så gå ind på vores fine hjemmeside hashoej-if.dk og tilmeld jer med det samme. Der er brug for jer.

Samtidig har foreningen en konkurrence hvor det hold som stiller med flest vinder 1000 kr.

5. Juni FamiliedagHashøj I.F inviterer i samarbejde med Team Rynkeby Vestsjælland til familiedag på Gerlev Idrætsskole (Du kan se programmet her).

Alt overskud går til børnecancer fonden.

7. Juni Sommerland Sjælland Pige CupNærmere følger fra fodboldudvalg/trænere.
13-14 Juni Sommerland Sjælland Drenge Cup Nærmere følger fra fodboldudvalg/trænere.
21. Juni FodboldafslutningVi starter kl. 11 hvor vi lige løber ned på fodboldbanerne og spille lidt hyggefodbold. Derefter ca. kl. 12 rykke vi i klubhuset hvor vi som sidste år har sat grill op og man så kan grille sin medbragte mad. Drikkelse kan købes i klubhuset. Efterflg. Vil der være medalje/pokal overrækkelse til holdene og lige et par ord med fra jeres trænere. Og så holder vi Sommerferie.

Det nærmere program for opstarten i efteråret vil blive skrevet ud på foreningens hjemmeside – du vil kunne finde deltaljerne her.

MVH.   FODBOLDUDVALGET   /   Jimmy Pedersen tlf. 21403187