KIF Kolding København kommer til Slagelse – og vi har billetter til Hashøj I.F medlemmer og deres familier.

Kom til International tophåndbold med KIF KOLDING KØBENHAVN

Oplev Danmarks bedste håndboldhold onsdag d.7 oktober 2015 kl. 19.00 i Antovrskovhallen i Slagelse.

KIF Kolding København turnerer rundt på Sjælland i de kommende måneder, og kommer forbi Slagelse og Antvorskovhallen onsdag d. 7 oktober kl. 19.00, hvor modstanderen er Mors Thy Håndbold.

To af Danmarks bedste håndboldhold i direkte duel om at komme helt til tops i den danske herreliga.

Dørene åbner 2 timer før kampstart kl. 17.00, og der vil være aktivitets-zone før kampen, kæmpe lys- og lydshow, underholdning, konkurrencer, liveunderholdning i pausen og efterfølgende autografskrivning, hvor du kan komme helt tæt på stjerner som, Kasper Hvidt, Bo Spellerberg, Lars Jørgensen og den store russiske stjerne Konstantin Igrupolo. Der er altså masser af spænding og action og metervis af underholdning til børnene.

Hashøj IF har sikret sig et begrænset antal billetter til denne kamp til klubbens hold. Prisen pr. håndboldbillet er 25,-.

Der ville blive kørt efter ”Først til mølle princippet” på disse billetter.

Du kan gå ind på denne tråd på Facebook og bestille dine billetter: Hashøj if håndbold for alle