Ny badminton sponsor – RSL

Hashøj Badminton har fået en ny sponsor – RSL.

Historien om RSL går helt tilbage til 1928, hvor virksomheden blev grundlagt i London under navnet Reinforced Shuttlecocks Ltd. I mere end 50 år blev de verdensberømte fjerbolde fremstillet på fabrikken i Kent, indtil man rykkede til Kina,hvor der blev indgået et partnerskab med D.H. Shuttlecocks Group.

Efter mere end 80 år på markedet er RSL stadig verdens førende producent af fjerbolde; nu med hovedkontor i Hong Kong og salgskontorer over det meste af kloden.

Salgskontoret for Europa, RSL Europe, har til huse i København og Odense og er et 100% ejet datterselskab til D.H. Shuttlecocks Ltd. Som badmintonklub handler I med andre ord direkte med vores danske team af erfarne medarbejdere på det europæiske hovedkontor.

Når du bruger internet koden som vist herunder kan du få 10 % på badminton udstyr. Hvergang du køber udstyr via denne kode støtter du samtidig Hashøj I.F. Du finder RSL shoppen her: http://www.rsl.dk/dk/shop-57/

RSL rabat aftale

Familie dag på Gerlev Idrætsskole – sammen med Hashøj I.F og Team Rynkeby Vestsjælland

Hashøj I.F inviterer i samarbejde med Team Rynkeby Vestsjælland til:

Familiedag

Gerlev Idrætshøjskole

Skælskør landevej 28, 4200 Slagelse

Arrangementet løber af stablen d. 5 juni 2015 kl. 10.30 – 13.30

Du får mulighed for at prøve følgende sportsgrene:

Fodbold, Badminton, Svømning, Håndbold og Gymnastik

Der vil desuden være legeland til børn i alderen 2-6 år sammen med deres forældre.

Få et par gode og hyggelige timer og støt børn med kræft og deres familier.

Pris for deltagelse

Kr. 30,- pr. barn 6-12 år

kr. 50,- pr. voksen

Børn under 12 kan kun deltage ifølge en voksen

Praktiske oplysninger:

Vi starter i hallen, hvor der vil være praktiske informationer og man

efterfølgende går ud til alle aktiviteterne.

HUSK: Du skal medbringe madpakke. Drikkelse kan købes i vores klubhus.

Desuden sælges slik, kaffe og the.

Husk også tøj og sko til både inde og ude samt badetøj til svømmehallen.

Hashøj IF stiller med trænere og instruktører til hele dagens aktiviteter.

Vi slutter af i hallen, hvor der vil blive udleveret et diplom til alle børnene,

samt en Rynkeby juice til alle.

Alle penge går ubeskåret til Børne Cancer fonden.

Vi glæder os meget til at se jer.

webbanner_1400x300_webversion

og

Team-rynkeby-bornecancer

Tak for en hyggelig håndbold sæsonafslutningsfest i bevægelseshuset.

Stort tak for gaver og effekter til vores sponsorer og glade giver. Uden jer ingen lotteri. Det blev igen i år, et morsomt indslag at få delt alle de fine gaver ud til de heldige vinder.

Vores sponsorer og glade giver til lotteriet var:

• KIF Kolding København
  • Aaskov
  • Skel.dk
  • Plukselv blomster vårbybakke og Løve
  • Per Hillo
  • Gartnerier Birkemosegaard
  • Klubhuset Hashøj IF
  • POPS
  • Marie Rosenkvist
  • Kræmmerhuset
  • Gerlev Idrætshøjskole
  • Birgit Miller Jørgensen Miller Tryk
  • Havnegades Frugt
  • Plukselv blomster vårbybakke og Løve

Tak endnu engang og på gensyn i næste sæson…

Nyt tøj til ny fodbold sæson

Den nye fodbold sæson starter op den 11. april, og ny sæson betyder ofte nyt fodboldtøj.

Derfor har vi indbudt Sportyfied.com til at komme mellem kl. 12.00 og 13.00. De har lovet at de har rigtigt gode tilbud med.

De stiller boden op i klubhuset, og du er meget velkommen til at komme og købe nyt grej.

Husk, at hver gang du køber varer hos Sportyfied.com – så støtter du Hashøj I.F.

default_shop_logo

Sponsor gaver søges

Vi har brug for jeres hjælp til sponsorgaver til vores lotteri i forbindelse med den årlige håndboldafslutning! Kan din arbejdsplads sponsorere et par gevinster – stor som små – så modtages de med glæde.

Skriv eller ring til Rie Klausen: rie.gok@hotmail.com/40386789 – vi afhenter gerne.

Sæt sponsornavn på gaverne – så vi kan reklamere for sponsorerne. Vi skal have gevinsterne inden d. 12. april.

Meld dig ind i Klubliv Danmark – så kan du støtte Hashøj I.F

Som noget helt nyt har Hashøj I.F meldt sig ind i Klubliv Danmark. Det er en måde, du kan støtte Hashøj I.F på helt gratis. Når du melder dig ind – og hvis du har valgt at støtte Hashøj I.F, og handler i en forretning som også er tilknyttet Klubliv Danmark – så går nogen af pengene til foreningen. Uden ekstraomkostninger for dig. Så se videoen, og skynd dig at meld dig ind. Husk mikro-sponsorater giver makro-effekt.

Du kan melde dig ind her: http://www.klublivdanmark.dk/medlemmer/

Sportyfied.com besøgte Hashøj IF

I forbindelse med afholdelse af at Sportyfied besøgte Hashøj IF – Håndbold til store kampdag d. 22. februar havde virksomheden en masse gaver med. Gaverne bestod i gode rabatter på en masse udstyr, og besøgstallet var højt. OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAStort set gennem hele dagen var Sportyfied.com’s stand i klubbens klubhus rigtig godt besøgt. Erling Larsen fra Hashøj IF- Håndbold hjalp til, og havde god brug af sine evner til at forklare den gode sponsor-aftale Hashøj IF har med Sportyfied.com

Kom og mød 1 af håndboldens sponsorer søndag d. 22. februar i Hashøj IF’s klubhus

Hashøj IF Håndbold er rigtig glade for at 2 af vores sponsorer møder op d. 22. februar til store kampdag.

Du vil her få mulighed for at møde Henrik fra www.sportyfied.com. Han vil have nogle rigtigt gode tilbud med til alle medlemmer af Hashøj IF, og har et særligt tilbud på håndboldsko med i anledning af dagen.

Du kan også gå ind på Hashøj IF’s nye hjemmeside, og se under Træningstøj og udstyr.

U18piger

Vi fra Hashøj Håndbold og Sportyfied.com glæder os til at se dig på søndag d. 22. februar i Gerlev hallen.

Håndbold-udvalget.