Nu starter Parkour

Den nye parkour sæson onsdag d. 7 April.

I år har vi besluttet os, at lave træningen så der bliver to hold, et stort og et lille som sidste år.

Det lille hold er for børn i alderen 8 – 13 og det store hold er for børn fra 14 og op efter.

Det lille hold træner fra kl. 17:30 til 18:30 og det store er fra kl. 18:30 til 20:00.

Vi glæder os til at se både velkendte og nye ansigter på holdet. Vi ses til en vild fed træning😎💪🏻 v/ klubhuset

Mvh. Lukas og Lasse😃

Parkour trænere søges.

Hashøj I.F har tradition for at stille store parkour hold. Hvert år har vi haft 2 hold. Et til de små på 8 – 12 år, og et for de store. Desværre har vi ikke mulighed for at stille med et hold for de ældre ved sæsonens start, men vi meget gerne.

Parkour er det sidste nye skud på stammen af idrætsgrene man kan dyrke i Hashøj IF. Det er for alle fra 8 år og op efter. Vi kan tilbyde både udendørs og indendørs Parkour. I forår/sommer-halvåret foregår det lige udenfor vores klubhus ved Gerlev Hallen, og i vinterhalvåret foregår det i “den lille hal” ved fodbold banen.

Vi har et superlækkert parkour anlæg, som kan give udfordringer til selv den modigste.

Vi håber at kunne starte et ældre hold senere på sæsonen.

Hvis du er interesseret i at træne parkour, og du har styr på metoder og “moves” så må du gerne kontakte Max Omø.

Vi leder både efter en cheftræner til det store hold, men også assistenttrænere til begge hold.

Du kan læse mere om foreningen på vores hjemmeside.

Så starter parkour sæsonen – onsdag kl. 17.00

Vil du være med til at dyrke parkour, og har du lyst at udfordre dig selv med hoppen og springen i mellem “bygninger” – så starter sæsonen på onsdag d. 22. kl. 17.00.

Vi starter med at mødes ved parkour anlægget på Gerlev idrætshøjskole.

BEMÆRK: Det er kun det lille hold, og max. 12.

Vi søger stadigvæk efter trænere til at assistere på det lille hold, og også til at starte det store hold.

Så det tid til PARKOUR igen :)

Hey allesammen
Så det ved at være tid til parkour igen!!
Det hele sker onsdag den 17. August og slutter den 9. November

Igen i år har vi 2 hold:

Young guns: som er et hold fra 8-12 år (yngre kan også prøve at deltage) dette hold træner fra 17:15-18
Big guns: 12+ år vi træner lidt længere nemlig fra 18-20

Vi håber at se så mange som muligt, så hvis i har en ven/veninde eller kender nogle som er klar på noget parkour, er i mere end velkommen til at hive dem med til 3 gratis prøve træninger! (Gælder dog kun nye medlemmer)

Du kan tilmelde dig her.

Vi glæder os til at se jer.

Hilsen Hele Hashøj I.F’s Parkour træner team

Mike Droba, Jeppe Holm Mogensen & Jacob Mygind

Klar til Parkour?

Når man skal til at starte en Parkour sæson så kræver det at man forbereder sig, og selvom det først er 16/3 det starter så kræves der planlægning fra trænernes side.

I dag har man kunne finde dem i Gerlev hallen hvor de har trænet og diskuteret de forskellige planer igennem så begge hold kan få bedst mulig træning.

Som det er lige nu er der stadig få pladser på holdene så det handler om at skynde sig.

20160213_111744

Tid til Parkour

Det er ved at være tid til opstart på parkour i Hashøj I.F igen.

Parkour er en fysisk disciplin, hvor man ved at tilpasse sine bevægelser til miljøet man befinder sig i, skal passere enhver forhindring, der måtte ligge på ens vej.

Den grundlæggende idé bag Parkour er at bevæge sig gennem omgivelserne i flow, det vil sige at komme fra punkt A til B mest effektivt og hurtigst muligt udelukkende ved brug af kroppen. Parkour foregår oftest i bymiljøet (urbant). Bygninger, gelændere og vægge anvendes til fremdrift på en alternativ måde. Parkourudøverne kaldes “traceurs”, som kan oversættes til projektil eller kugle. Det henviser til udøvernes kontinuerlige bevægelser. En traceur har gjort parkour til en central del af sin livsstil og lever derved efter filosofien om at opleve frihed. Parkour startede som en subkultur, der udviklede sig i de franske forstæder, men har siden spredt sig ud i hele verden især via Internettet.

Instruktørerne i år hedder:

Mike Droba mike.skov@live.dk
 Jacob mygind mygindjacob@gmail.com
 Jeppe Mogensen jeppehm1999@gmail.com

Du kan tilmelde dig her.

Holdene starter d. 16.03.2016, og slutter igen 15.06.2016.

Du er velkommen til at skrive til instruktørerne hvis du har spørgsmål.

En god dag for Børne Cancer Fonden – Og Team Rynkeby og Hashøj I.F

Det har været en rigtig god dag for Børne Cancer Fonden, Hashøj I.F og Team Rynkeby Vestsjælland.

Teamet bag støtte arrangement - Hashøj IF og Team Rynkeby vestsjælland

Som sædvanlig var stemningen i top, og både børn, forældre og frivillige gjorde sit for at gøre det til en rigtig hyggelig og god dag.

At Hashøj I.F, og Team Rynkeby Vestsjælland lavede et overskud til arrangementet gjorde det til en endnu bedre dag.

Parkour starter op d. 19 august

Husk, at Parkour starter op d. 19. august, og løber frem til d. 11. november.

Du skal blot møde op ved Hashøj I.F’s klubhus som ligger på Gerlev Idrætshøjskole.

Hos os sker det hele under reguleret forhold. Det kræver teknik og træning, og det er det vi giver dig. Vi er allerede 41 medlemmer og vi vil gerne have flere.

Du kan se herunder se en film som viser verdens bedste parkour udøvere.