Parkour trænere søges.

Hashøj I.F har tradition for at stille store parkour hold. Hvert år har vi haft 2 hold. Et til de små på 8 – 12 år, og et for de store. Desværre har vi ikke mulighed for at stille med et hold for de ældre ved sæsonens start, men vi meget gerne.

Parkour er det sidste nye skud på stammen af idrætsgrene man kan dyrke i Hashøj IF. Det er for alle fra 8 år og op efter. Vi kan tilbyde både udendørs og indendørs Parkour. I forår/sommer-halvåret foregår det lige udenfor vores klubhus ved Gerlev Hallen, og i vinterhalvåret foregår det i “den lille hal” ved fodbold banen.

Vi har et superlækkert parkour anlæg, som kan give udfordringer til selv den modigste.

Vi håber at kunne starte et ældre hold senere på sæsonen.

Hvis du er interesseret i at træne parkour, og du har styr på metoder og “moves” så må du gerne kontakte Max Omø.

Vi leder både efter en cheftræner til det store hold, men også assistenttrænere til begge hold.

Du kan læse mere om foreningen på vores hjemmeside.

Badminton søger trænere

Hashøj IF badminton søger træner og hjælpetræner til Miniton, dvs. børn i alderen 6 – 10 år.

Vi har træningstid i Gymnastiksalen på Hashøjskolen på torsdage kl, 16.30 – 17.30.

Vi har p.t.  ingen tilmeldte børn, da vi ikke har haft tilbuddet i forløbne sæson.

Vi kan give dig et mindre honorar på 1000 kr / gratis badmintonkontingent samt nogle fornøjelige timer. Der er desuden mulighed for trænerkursus i DGI-regi, hvis du/I måtte ønske det.

Hold dig ikke tilbage. Er du interesseret, så kontakt formanden for badmintonafdelingen.

Mvh.

Jonna Nordfang (Formand)

Hashøj Fodbold søger trænere

Som træner i Hashøj IF. får du en masse frihed til selv at sammensætte din træning, så du sammen med dit hold kan bruge timer på leg med og

uden bold.

Der er altid behov for at børnene, som udgangspunkt kommer for at have det sjovt og ha noget at snakke om, når de kommer hjem og i

skole/børnehave næste dag. Det er det, du skal sørge for, børnene tager en god oplevelse med sig hjem, fra de træninger du planlægger evt. sammen med hjælper

og hvis man kan involvere børnenes forældre vil det være rigtig godt.

Vi har i fodboldafd. en stor ambition om et højt socialt samvær, så der skal være plads til alle uanset om de kan spille fodbold eller ej.

Det sociale fremkommer ved at vi udover at vi har det sjovt til træning, deltager i de arrangementer fodboldudvalget laver.

Du vil altid få en fuld opbakning fra fodboldudvalget og andre trænere til de ting du vil lave/deltage (evt. stævner- kampe mv).

Hashøj IF holder til i de skønneste omgivelser ved og på Gerlev Idrætshøjskole.

Vores trænings- og kampbaner ligger omgivet af træer og køn natur og vi har faciliteter der gør det muligt at medbringe madkurven og holde picnic efter træningen.

Hvis dette skulle ha vækket en indre drøm om at være en del af en god og hyggelig sammentømret fodboldafdeling, hvor du kan yde nogen ting der interessere dig, så

kontakt os via vores opslag.

fodbold

Jimmy Pedersen