Hashøj I.F Fodbold på tur til Sommerland sjælland Cup

Hashøj I.F Fodbold spillede med i Sommerland Sjælland cup den 18 juni med 5 hold u5-u6 og 2 u7 hold i 3 mands og u9 i 5 mands.

Der blev spillet mange gode fodbold kampe og der var stor forældre opbakning. Trænerstaben vil gerne takke for den store hjælp.. Bagefter var kampene var der præmieoverrækkelse, og herefter fri leg i Sommerland Sjælland.

En rigtig hyggelig dag sammen med engageret forældre og glade børn.u5-u6-u7 sommerland

Fodbold afslutning 2017 – sjov dag efter et aktivt år

Fodbolden holdt afslutning d. 14 juni, med 70 børn og voksne. Der blev spillet bold, og efterfølgende blev der grillet og uddelt pokaler

Der var små pokaler til alle.

U 13 drenge kårede Kristoffer Hansen som årets spiller, og Marcus Omø med årets fairplay.

U 14 piger kårede Ea Madsen til årets spiller, og årets fairplay gik til Maria Larsen.

Årets dommer blev Jesper Rasmussen og årets træner blev Anita Omø.

Fodbold udvalget siger tak til forældre og sponsorer for et godt samarbejde, og ønsker jer alle en rigtig god sommer.

Nu er det snart tid til opstart på udendørs fodbold

Den 8. april sparkes der til bolden første gang, og Hashøj I.F’s fodboldafdeling er på græs for første gang i år.

Vi glæder os meget, og håber på at se rigtigt mange til opstart.

Program:

Kl. 1000  velkomst i klubhuset

1. 1015 forskellige øvelser på fodboldbanen (hold opdelt)
  2. 1200 frokost
  3. 1245 svømmehal for 4-9 årige
  4. 1245 fodboldkamp for de store
  5. 1330 svømmehal for de store
  6. 1415 tak for i dag

Fodbold er vært for frokost og der vil være frugt og saft i løbet af dagen.

Husk fodbold støvler og badetøj

Spørgsmål kan rettes til Jimmy på tlf. 24403187 eller Henning på tlf. 29270665

Fodbold udvalget

Så er fodbolden startet op – og alle er glade

Så er fodbolden startet op, og alle glæder sig meget til træning og kamp. Lørdag d. 16 april startede fodbolden op med et godt arrangement hvor man både kunne forsøge at slå rekorden i hvor hårdt man skyder, men også prøver andre sjove aktiviteterne. Alle aktiviteterne blev afholdt på Hashøj I.F’s fine faciliteter på Gerlev idrætshøjskole. Mange nye spillere var mødt op, og gamle bekendtskaber blev genskabt.

Fodbolden starter friskt ud d. 16. april – Ses vi?

Velkommen til fodbold opstart d. 16. april 2016

Den 16 april 2016 afholder vi en stor opstartsdag for alle drenge og piger i alderen 3-16 år

Programmet er som følger:

Alle møder til morgenmad kl. 9.00 – 10.00
Forskellige lege og tekniske øvelser (vi har trailer fra DGI) kl. 10.00 – 1200
Frokost kl. 12.00 – 13.00
Svømmehal for de små 3-8 årige

Derefter er der kage/saftevand/kaffe (afslutning)

kl. 13.00 – ?
Fodboldkamp de store + forældre kl. 13.00 – 14.00
Svømmehal for de store

Derefter er der kage/saftevand/kaffe(afslutning)

kl. 14.00 – ?

Dette arrangement er for alle, både medlemmer og nye der godt kunne tænke sig at komme ud og afprøve, om det er fodbold man godt kunne tænke sig at spille her i foråret.

Tilmelding på mail:hr.frusvenningsen@gmail.com så vi ved hvor mange der deltager.

Vi kan love jer alle at det bliver en rigtig hyggelig dag.

Forældre-/Informationsmøde 19. august 2015

WP_000298

Fodbolden afholder et fælles møde for både trænere og forældre. Formålet med mødet er at fortælle om fodboldens udviklingsplan, og det forventes at tage en halv time.

Klubrådgiver Jan B. Lasen – som kommer fra DBU – vil komme med et indlæg.

Vel mødt d. 19. august kl. 17.30 i klubhuset.

Sommerafslutning hos fodbolden

Fodbolden har endnu engang afholdt en superhyggelig afslutning. Rigtigt mange forældre var mødt op for at støtte op om arrangementet, og der blev uddelt pokaler og medaljer til alle holdene.

Dagen startede med en venlig fodboldkamp – pigerne mod drengene. Drengene vandt 2-1. Flere forældre deltog med stor entusiasme i løjerne.

Bagefter blev der grillet i Hashøj I.Fs klubhus, og der blev delt pokaler ud til alle spillerne.

Dog var nogle af pokalerne allerede uddelt om fredagen. U15 holdet afholdte deres egen afslutning – så alle kunne være med. Her fik Clara Morris prisen som årets spiller, og Natasha Madsen fik FIDUS pokalen fordi hun har været tovholder for holdet. Det var blandt andet hende som sikrede at holdet kunne stille 11 mand til turnering.

WP_000301

En masse glade fodboldspillere i Sommerland Sjælland

Hashøj Fodbold har endnu engang været på tur til Sommerland Sjælland for at spille fodbold.

Den 7. juni var U12 og U15 pigerne af sted, og de spillede rigtigt mange gode kampe.

WP_000297

Den 13. juni blev det U4-6 Mix’s tur til at komme i Sommerland Sjælland. Igen en superhyggelig og sjov tur hvor spillerne gik til den med liv og sjæl i de 3 mands fodbold kampe de spillede.

WP_000298

Fodboldafslutning søndag d. 21/6 – Kl. 11.00

Så er Forårssæsonen ved være færdig og vi har haft rigtig godt gang i fodbolden.

Vi afslutter et rigtig godt forår med afslutning ved klubhuset.

P4110467

Vi starter kl. 11 hvor vi lige løber ned på fodboldbanerne og spiller lidt hyggefodbold børn/forældre.
Derefter ca. kl. 12 rykker vi i klubhuset hvor vi som sidste år har sat grill op og man så kan grille sin medbragte mad. Drikkelse kan købes i klubhuset. Efterflg. Vil der være medalje/pokal overrækkelse til holdene og lige et par ord med fra jeres trænere.

Med håbet om en dejlig solrig dag til vores arrangement ønsker fodboldudvalget jer alle en rigtig god sommer.

Du kan finde oplysninger om opstart her på hjemmesiden.