En god dag for Børne Cancer Fonden – Og Team Rynkeby og Hashøj I.F

Det har været en rigtig god dag for Børne Cancer Fonden, Hashøj I.F og Team Rynkeby Vestsjælland.

Teamet bag støtte arrangement - Hashøj IF og Team Rynkeby vestsjælland

Som sædvanlig var stemningen i top, og både børn, forældre og frivillige gjorde sit for at gøre det til en rigtig hyggelig og god dag.

At Hashøj I.F, og Team Rynkeby Vestsjælland lavede et overskud til arrangementet gjorde det til en endnu bedre dag.

1000 kr. til det største hold på Sørby Markedet

Som allerede fortalt deltager Hashøj I.F årligt i Sørby markedet.

Vi er simpelthen foreningen som arrangøren af Sørby markedet går til når der skal passes parkeringspladser. Som belønning får forening økonomisk støtte til de andre arrangementer vi har.

I år vil vi gerne udfordre de forskellige idrætsgrene i foreningen, og udlodder derfor en gevinst på 1000 kr. til idrætsgrenen som stiller med flest deltagere. Det er først til mølle, så når vagterne er fyldt op – så slutter konkurrencen.

Når du – som ansvarlig i den enkelte idrætsgren – melder dit hold til de tidspunkter dit hold passer – skal du blot skrive dit navn og hvilken idrætsgren du repræsenterer.

Hvis du som enkeltperson gerne vil passe en vagt så er det stadigvæk muligt.

Anviser, husk at skriv dit navn og mobil-nummer i den tidsramme du ønsker at være anviser i, og hvis du er ansvarlig for et hold – dit holdnavn.

Kontrollør, husk at skriv dit navn og mobil-nummer i den tidsramme du ønsker at være anviser i, , og hvis du er ansvarlig for et hold – dit holdnavn.

Det eneste krav er at du er medlem i Hashøj I.F.

For ulejligheden får du en weekend parkeringsbillet (én pr. familie/bil), og en spisebillet pr. person pr. vagt for opgaven. Det er rigtigt vigtigt for Hashøj I.F at du deltager – så meld dig til.

Velkommen til fodbold opstart d. 11. april 2015

Hej alle

Den 11 april 2015 afholder vi en stor opstartsdag for alle drenge og piger i alderen 4-16 år
Programmet er som følger:
Alle møder til morgenmad kl. 9.00 – 10.00
Forskellige lege og tekniske øvelser (vi har trailer fra dgi) kl. 10.00 – 1200
Frokost kl. 12.00 – 13.00
Fodbold kampe kl. 13.00- 16.00
Pause kl. 16.00 – 16,30
Svømmehal og hygge kl. 16.30 – 17.30
Aftensmad og hygge kl. 17.30 – ?????
Dette Arrangement er for alle, både medlemmer og nye der godt kunne tænke sig at komme ud og afprøve, om det er fodbold man godt kunne tænke sig at spille her i foråret. Hvis du er ny kræves det en tilmelding på mail: hr.frusvenningsen@gmail.com så vi ved hvor mange der deltager. Vi kan love jer alle at det bliver en rigtig hyggelig dag.
Fodboldudvalget