Databeskyttelse

Som alle andre der opbevarer data på andres vegne er Hashøj I.F forpligtet til at opbevare, og håndtere medlemmernes data på en forsvarlig måde. Derfor indførte Hashøj I.F d. 25. Maj en privatlivspolitik som sikrer medlemmer en ordenligt behandling af data.

Du kan læse den her: http://hashoej-if.dk/wp-content/uploads/2018/05/20180525-Hashøj-IF-privatlivspolitik.pdf

Du er velkommen til at kontakte både bestyrelse og webmaster hvis du har yderligere spørgsmål til dette.

Der er snart valg – og Hashøj I.F er vært ved valgfestival d. 19. november.

Der er snart valg, og derfor er Hashøj I.F – i samarbejde med Hashøj N.V, Gerlev Idrætshøjskole og Børnebold.dk – vært ved en valgfestival hvor partierne stiller til valgmøde.

Der vil både være boldleg for børnene, valgflæsk og politikere som fortæller om deres sag.

Du kan tilmelde dig her:

https://gerlev.dk/events/valgfestival eller på telefon til Lizanne på:58584065

Du kan se hele programmet her: http://hashoej-if.dk/wp-content/uploads/2017/10/Valgfestival-i-Hashøj-NV.pdf

Sidste frist for tilmelding er d. 10. november så skynd dig.

Vi er gode, vi vil mere … og det vil vi fejre!

Hashøj I.F er en forening i udvikling. Vi vil simpelthen mere med vores fantastiske forening. Vi har også brug for flere til at hjælpe, men også brug for flere der bare spreder ordet.

Frivillige har været på seminar for at overveje hvordan vi kan gøre det endnu bedre – så vi har besluttet vi vil holde en fest.

Vi regner med at det bliver en sommerfest, og den bliver hyggeligt. Mere om det senere.

Så er generalforsamlingen afsluttet

Så er generalforsamlingen afsluttet, og du kan finde de forskellige afsnit i foreningens årsberetninger her.

Der var stor enighed på generalforsamling, hvor dirigenten var Troels Brandt fra Hashøj NV.

Formændene kunne fortælle om et år præget af travlhed, men også med et fald i antallet af medlemmer og frivillige. Max Omø orienterede om foreningens arbejde med at få flere frivillige til.

Alt i alt en god generalforsamling.

Sørby Marked den 3. – 4. – 5. juni 2016

Traditionen tro trækker Hashøj IF i arbejdstøjet og drager til Sørby Markedet for styre trafikken på parkeringspladserne. Lad os igen stå sammen og få besat vagtplanen til årets Sørby Marked.
Det er værd at bemærke, at det er så vigtigt, at vi tjener penge til ungdomsarbejdet i vores idrætsforening, så vi kan sende vores børn og unge til stævner og på ture, og sørge for at vi har de materialer og rekvisitter til rådighed i forbindelse med deres træning.

Ligeså vigtigt det er at tjene penge til ungdomsarbejde, ligeså vigtigt er det at vi står sammen i vores idrætsforening, det sociale aspekt i at gøre noget sammen, møde andre mennesker fra samme forening, lære hinanden at kende osv. Det vil vi i bestyrelsen gerne slå et slag for.

Og som sædvanlig får du får fri forplejning på din vagt og gratis P-billet til alle dagene.

Vores opgave ved markedet er ligesom tidligere år, at opkræve Parkeringsafgift (P-Kontrollør) samt at anvise parkeringspladser (P-Anviser). I år har vi valgt også at rekruttere mandskab til opsætning og nedtagning af skilte (P-Supporter). Denne opgave ligger før og efter markedet.

Vi har brug for jeres hjælp og kan I afse et par timer i dagene 3/6 – 5/6, så klik ind på nedenstående links og sæt jer på en vagt i det tidsrum det passer jer bedst. Det er tilladt at skrive sig på flere vagter.

Eksempelvis en familie på fire personer: mor og far tager imod betaling,
børnene anviser parkeringspladser.

Vi afholder et informationsmøde i HIF klubhus d. 24/5 kl. 17.00 omkring de praktiske informationer, bl.a. forplejning og hvad vores opgave præcis går ud på.

Vi glæder os til at se jer og sætter stor pris jeres hjælp.

Max Omø:
maxoganita@hotmail.com

Olav Olsen:
hifswim@gmail.com

Jens Møller:
jmhuscher@hotmail.com

Mette Huscher
mettemhuscher@mail.tele.dk

En god dag for Børne Cancer Fonden – Og Team Rynkeby og Hashøj I.F

Det har været en rigtig god dag for Børne Cancer Fonden, Hashøj I.F og Team Rynkeby Vestsjælland.

Teamet bag støtte arrangement - Hashøj IF og Team Rynkeby vestsjælland

Som sædvanlig var stemningen i top, og både børn, forældre og frivillige gjorde sit for at gøre det til en rigtig hyggelig og god dag.

At Hashøj I.F, og Team Rynkeby Vestsjælland lavede et overskud til arrangementet gjorde det til en endnu bedre dag.

Familie dag på Gerlev Idrætsskole – sammen med Hashøj I.F og Team Rynkeby Vestsjælland

Hashøj I.F inviterer i samarbejde med Team Rynkeby Vestsjælland til:

Familiedag

Gerlev Idrætshøjskole

Skælskør landevej 28, 4200 Slagelse

Arrangementet løber af stablen d. 5 juni 2015 kl. 10.30 – 13.30

Du får mulighed for at prøve følgende sportsgrene:

Fodbold, Badminton, Svømning, Håndbold og Gymnastik

Der vil desuden være legeland til børn i alderen 2-6 år sammen med deres forældre.

Få et par gode og hyggelige timer og støt børn med kræft og deres familier.

Pris for deltagelse

Kr. 30,- pr. barn 6-12 år

kr. 50,- pr. voksen

Børn under 12 kan kun deltage ifølge en voksen

Praktiske oplysninger:

Vi starter i hallen, hvor der vil være praktiske informationer og man

efterfølgende går ud til alle aktiviteterne.

HUSK: Du skal medbringe madpakke. Drikkelse kan købes i vores klubhus.

Desuden sælges slik, kaffe og the.

Husk også tøj og sko til både inde og ude samt badetøj til svømmehallen.

Hashøj IF stiller med trænere og instruktører til hele dagens aktiviteter.

Vi slutter af i hallen, hvor der vil blive udleveret et diplom til alle børnene,

samt en Rynkeby juice til alle.

Alle penge går ubeskåret til Børne Cancer fonden.

Vi glæder os meget til at se jer.

webbanner_1400x300_webversion

og