Godt nytår – og vi glæder os til at se jer i 2019

Kære medlemmer og interesseret.

Jeg vil gerne på vegne af Hashøj I.F ønske jer alle et godt nytår. Det har været et spændende år. Noget der kun kan lade sig gøre fordi foreningen har mange frivillige som hver uge giver lidt af deres tid, og hjælper alle vores medlemmer til at få en god oplevelse i en af foreningens mange sportsgrene.

Vi har endnu engang holdt en succesfuld  gymnastikopvisning, og håndbold har – næsten som en tradition efterhånden – afholdt deres spændende og sjove håndboldskole i samarbejde med DGI. Fodbolden deltager i mange kampe, og vinder en god del af disse. De andre sportsgrene har også haft travlt, og forventer mere travlhed i 2019.

Foreningens bestyrelse har talt meget om hvordan vi kan udvikle os, og fastholde vores gode trofaste medlemmer i fremtiden. For at kigge på det har vi nedsat en arbejdsgruppe – som skal kigge på om foreningen udbyder de nødvendige sportsgrene, men også hvordan man kan gøre det nemmere at være medlem i Hashøj I.F. Det er et arbejde som er i gang, og vi kommer med flere spændende nyheder i løbet af 2019.

Jeg kan allerede nu fortælle, at i første kvartal af 2019 introducerer vi den sjette sportsgren – nemlig E-sport.

H2 Gaming – som vi kalder det – får lokale i klubhuset, og samtidig bygger vi lidt om så det store lokale bliver mere fleksibelt at bruge. Alt sammen aktiviteter vi får støtte af kommunen, og Galgebakken til. Vi har kunne mærke en massiv interesse, og det vil vi gerne være med til.

Af andre aktiviteter i 2019 kan nævnes den årlige gymnastikopvisning – hvor jeg ved træningen er i fuld gang. Jeg kan nævne, at Håndbold igen afholder håndboldskole (Tilmeld dig her) i vinterferien, og jeg kan også fortælle at svømmehallen – som har været under renovering genåbner allerede i uge 2. Du kan tilmelde dig her.

Det bliver et spændende år, og jeg vil gerne invitere jer alle til at medvirke – enten som frivillig eller som medlem.

Godt nytår

Max Omø.

Badminton har ledige baner

Ledige badminton baner på Gerlev og Hashøjskolen

HIF badmintons udvalg kan tilbyde 4 ledige baner i Gerlev hallen, fra 17.30 til 18.30 og igen fra 19.30 til 20.30. De koster 1600 kr. pr. bane for en sæson

På Hashøjskolen er der også flere ledige baner. de koster 150 kr. pr. person

Se under  badminton: baneoversigt når du skal spille badminton. Det med gult er ledig.

Tænker du nu at det var noget for dig og din nabo, ven, kone, børn eller anden person, kan du kontakte udvalgsmedlem Per Madsen på  23422576 for nærmer info.

HIF badminton er en motionsklub og der er plads til alle. Vi spænder fra nybegynder til hardcore spiller.

har du lyst til motion, have det sjovt mens du dyrker sport, så er badminton sagen.

Med venlig badmintons hilsner fra

Badmintons udvalget

Så starter Hashøj I.F op igen

Så er Hashøj I.F ved at komme op i sving igen. Hen over de næste uger starter de mange forskellige idrætsgrene programmet som har været længe undervejs.

Igen i sæsonen 2017-2018 tilbyder foreningen aktiviteter i alle sportsgrene, fodbold, håndbold, parkour, gymnastik, badminton og svømning.

Nogle af sportsgrenene er faktisk allerede startet, men du er altid velkommen hvis du gerne vil være med til en aktiv fritid.

Sportsgren Opstart
Badminton Starter uge 36
Håndbold Allerede startet, men du er velkommen
Fodbold udendørs Spiller indtil uge 39 (Men du er velkommen)