Julekrudt hos Hashøj IF – køb hos os og støt vores arbejde

Når du skal købe krudt til nytårsaften – så har du i år mulighed for at støtte Hashøj IF.

Mellem jul og nytår sælger medlemmer fra foreningen krudt for krudtteltet.dk

Så kom og og køb krudt hos os – vi tjener penge til at forsætte det gode arbejde.

Krudtteltet vil have åbent d.27 december til d. 31. december mellem 10.00 og 19.00.

Du finder os ved Gerlev Legepark’s parkeringsplads.

Nedsat syn må ikke være en barriere for en aktiv hverdag

Nedsat syn må ikke være en barriere for en aktiv hverdag – og derfor uddeler DGI, i samarbejde med Profil Optik, gratis aktivitetsbriller til alle børn i alderen 5-12 år, der har nedsat syn.

Del derfor meget gerne dette link til medlemmerne i jeres forening.

Brillen er specielt udviklet til at kunne holde til leg og bevægelse og findes i to størrelser.

Idrætten er for alle – ikke for de få. Og derfor er DGI gået med i samarbejdet om at dele gratis briller ud:

“I DGI arbejder vi for, at alle børn skal have mulighed for at deltage i idræt, leg og bevægelse. Nedsat syn må ikke være en barriere for en aktiv hverdag, det vil vi gerne sætte fokus på i idrætsforeningerne og i familierne. Bevægelse på lige vilkår har stor betydning for børns trivsel og læring,” siger Charlotte Bach Thomassen, formand i DGI, om samarbejdet.

Sådan gør I:

• Barnets forældre bestiller tid hos Profil Optik til gratis synstest – bemærk: børn under 10 år skal henvises via øjenlæge.
  • Efter synstesten bestilles individuelt tilpassede glas, og den færdige aktivitetsbrille kan hentes efter en til to uger.
  • Tilbuddet er begrænset til 1 stk. brille pr. barn og gælder børn i alderen 5-12 år.

Bestil tid til synstest her:

Tilbuddet kan ikke benyttes i følgende butikker: Profil Optik Bagsværd, Profil Optik Kerteminde, Profil Optik Nakskov, Profil Optik Odense C, Profil Optik Svendborg og Profil Optik Søborg.

Brillestel samt synstest, udmåling og tilpasning doneres af Profil Optik. De brudsikre glas doneres af brilleglasproducenten Essilor.

Så starter fodbold igen…

Hej alle sammen..
Så er sommeren ved at være forbi og håber i alle har nydt den.

Vi skal igang med fodbolden igen og vi starter onsdag 7.august og det er samme træningstider som i foråret.
Der er også blevet åbnet for kontingent indbetaling på :

hashojiffodbold.klub-modul.dk
Det er vigtigt i går ind og betaler så vi kan se hvad vi har af spillere og om vi er nok til at kunne tilmelde jer til stævner.
Hvis der er spørgsmål til ovenstående så er enten Henning eller jeg der på onsdag.
Vi kunne også på holdene bruge nogen ekstra hænder til at hjælpe trænerne så hvis der er nogen der har tiden og lysten vil vi være rigtig glade for jeres hjælp.
Er du interesseret så kontakt Henning eller mig..
Vi ses på grønsværen
Mvh Jimmy