Så starter Hashøj I.F op igen

Så er Hashøj I.F ved at komme op i sving igen. Hen over de næste uger starter de mange forskellige idrætsgrene programmet som har været længe undervejs.

Igen i sæsonen 2017-2018 tilbyder foreningen aktiviteter i alle sportsgrene, fodbold, håndbold, parkour, gymnastik, badminton og svømning.

Nogle af sportsgrenene er faktisk allerede startet, men du er altid velkommen hvis du gerne vil være med til en aktiv fritid.

Sportsgren Opstart
Badminton Starter uge 36
Håndbold Allerede startet, men du er velkommen
Fodbold udendørs Spiller indtil uge 39 (Men du er velkommen)
Fodbold indendørs Starter uge 40
Svømning Starter uge 36
Gymnastik Starter uge 37
Parkour Starter uge 33

Kom og mød din klub

Hashøj IF byder på gratis forældre-kaffebar i klubhuset hver torsdag fra

den 1. december 2016 kl. 17.00 – 19.00

Vi ønsker at vi i Hashøj IF rykker tættere sammen, og lærer hinanden bedre at kende.

Vi har et dejligt klubhus og det vil vi gerne vise frem.

Derfor håber vi på at se jer forældre til en kop kaffe, mens jeres børn dyrker deres idræt.

Vi har fri WI-FI, sofagruppe med TV, legehjørne til de mindste samt computer-café.

Vi glæder os til at se jer og håber på god opbakning.

Med sportslig hilsen fra

De frivillige i Hashøj IF

Opråb til forældre!

Kære forældre og medlemmer,

Hashøj I.F er en forening som er baseret på værdierne idræt, motion og samvær. Vi bruger rigtigt meget tid på at gøre det sjovt både for børn, men også for de frivillige hver gang en af vores 6 sportsgrene træner. Dette koster penge, og desværre er der stadigvæk nogen som ikke har indbetalt kontingent.

Vi er rigtigt mange frivillige som bruger rigtigt meget tid på dette, og dybest set vil vi bare gerne have det sjovt og spændende med hinanden.

At kunne dette er ikke gratis, og derfor koster det penge at være med i foreningen. Disse penge går til at finansiere foreningens arbejde – på tværs af alle sportsgrenene.

Når frivillige og medlemmer tager til stævne, eller spiller kampe i forskellige turneringer – så koster det penge.

Desværre må vi konstatere, at der stadigvæk er forældre til børn som ikke har indbetalt kontingent på trods af at sæsonen startede i september. Konsekvensen af dette er naturligvis, at børn hvis forældre ikke har betalt kontingent ikke kan deltage i træningen mere, men også at alle aktiviteter udover træning må begrænses. Der vil være turneringer og stævner som Hashøj I.F ikke kan deltage i.

Bestyrelsen vil derfor gerne bede jer om – hvis I ikke har betalt kontingent – om at få det bragt i orden med det samme.

Hvis I har betalt kontingent – så siger vi tak for det, og vi ses til næste træning.