Nu starter Parkour

Den nye parkour sæson onsdag d. 7 April.

I år har vi besluttet os, at lave træningen så der bliver to hold, et stort og et lille som sidste år.

Det lille hold er for børn i alderen 8 – 13 og det store hold er for børn fra 14 og op efter.

Det lille hold træner fra kl. 17:30 til 18:30 og det store er fra kl. 18:30 til 20:00.

Vi glæder os til at se både velkendte og nye ansigter på holdet. Vi ses til en vild fed træning😎💪🏻 v/ klubhuset

Mvh. Lukas og Lasse😃

Hashøj I.F starter forhåbentligt snart op igen..

Hashøj I.F har nu været lukket ned gennem længere tid p.g.a.  Covid-19. Det har naturligvis været en hård tid når nu man savner og har brug for at dyrke sport og være sammen med andre.

Noget tyder på, at regeringen åbner mere og mere, og det betyder blandt andet at vi kan begynde at åbne mere og mere.

Vi har allerede åbnet op for Parkour (Udendørs), og Fodbold udendørs åbner også snart. Man kan holde øje med respektive FB grupper.

Årets generalforsamling bliver udskudt igen i år – fordi vi ikke må mødes indendørs – og udskydes foreløbigt til Maj måned.

Mere følger.

Vi glæder os meget.

Julekrudt hos Hashøj IF – køb hos os og støt vores arbejde

Når du skal købe krudt til nytårsaften – så har du i år mulighed for at støtte Hashøj IF.

Mellem jul og nytår sælger medlemmer fra foreningen krudt for krudtteltet.dk

Så kom og og køb krudt hos os – vi tjener penge til at forsætte det gode arbejde.

Krudtteltet vil have åbent d.27 december til d. 31. december mellem 10.00 og 19.00.

Du finder os ved Gerlev Legepark’s parkeringsplads.