Hashøj IF søger frivillige

I en forening af Hashøj IF’s størrelse er der altid et behov for nye ansigter. Det kan enten være som træner, men også som hjælpere og aktive i klubben. Foreningen har utroligt mange arrangementer hele tiden – gående fra almindelig træning til sociale arrangementer, og det kræver altid hænder til at hjælpe.

Som træner får du muligheden for selv at præge dit hold og det de laver, og det er vigtigt for foreningen at du har de bedste værktøjer til at gøre dette. Når du har brug for uddannelse så uddanner vi dig, og hvis du har brug for social og faglig støtte så er vi der for dig.

Hashøj I.F er placeret på Gerlev idrætshøjskole, og ligger i naturskønne omgivelser. Vi har vores eget klubhus med moderne faciliteter. Vores værdier er idræt, motion og samvær – det er noget vi tager meget seriøst.

Du kan læse lidt mere her.

I øjeblikket har vi åbninger her: