Informationer om håndbold – hvorfor og hvordan!

Visionerne for Hashøj IF Håndbold

Vi skal være den bedste håndboldklub i Slagelse, og det skal ikke kun være på resultater men også vores værdier.

Vi skal være en klub hvor alle er velkomne.

I Hashøj IF Håndbold gør vi vores yderset for at give vores spiller den rigtige   aldersrelaterede træning, så vi derved kan forebygge og undgå skader.

Ved at deltage ved seminar og kursuser ved DHF/HRØ og DGI sikker vi den bredde viden og erfaring, som bruges ved aldersrelateret træning i hallen.

Fællesskabet på tværs af holdene er en vigtig faktor. Hvor de ældre spiller kan være med til at hjælpe/træne de yngre spiller og derved være rollemodel.

Forældre i klubben

Hashøj IF er en forening som baserer sig på det forpligtende fællesskab og frivillighed.

En del af at være en forening er, at man bidrager til fællesskabet ved at hjælpe til, når der er brug for det.

Forældrene skal være dem som hjælper til med de ting de nu kan gøre for at alle føler sig velkomne i klubben og til kampene. At man ikke råber efter sine børn hele tiden. Det kan være at trænere har fortalt hvordan spilleren skal spille. Måske endda hjælpe med at finde sponsorer til holdet/klubben.

Det kan være som Hjælpetræner, Hjælpe til ved stævner/arrangementer i hallen eller klubhuset m.m.

Som forældre til spillere i klubben forventer vi, at man støtter op omkring Hjemme-/Udekampe og har en positiv og anerkendende tone i hallen ved kampene. Og hepper på holdet og ikke kun eget barn.

Spilleren skal sørge for at komme til træning med godt humør. Det er inde/udesko, vandflaske og tøj der passer til træning. Måske en bold. De har spist, så de ikke går sukkerkolde under træningen, og de giver trænere besked hvis de ikke kommer til træningen.

Træneren skal sørge for at være forberedt når han/hun kommer til træning, så alle får noget ud af at komme. Han/hun skal, hvis det er muligt, sørge for at alle kan komme ud og spille kamp. At han/hun husker at man bør lave sociale arrangementer med børnene, så de føler sig velkomne i klubben.

Hjemmedommeren har til opgave at få kampen afviklet i god ånd, så alle får en god oplevelse af at være til håndbold i Hashøj IF.

Alle i klubben skal hjælpe alle – hvor det kan lade sig gøre – og sikre at det altid er en god oplevelse at komme til håndbold i Hashøj IF.

Husk at vi taler med hinanden, og derved hjælper håndbold og Hashøj IF.

Venlig hilsen

Håndbold-udvalget