Gymnastik – Sjovt, hårdt og for alle aldre..

Velkommen til gymnastik.

Når vi dyrker gymnastik hos os handler det om at have det sjovt, men også om at gøre det på en god og forsvarlig måde.

Vi vil gerne dække bredt har hold mellem 2 år og 60 år. Holdene er fordelt Turbomixpå de mindste som møder op med mor eller far, over unge mennesker i teenager alderen som dyrker  springgymnastik til voksne som gerne vil røre sig engang i mellem og gerne i godt selskab.

For os handler det om, at det skal være hyggeligt, og det skal være i et godt fællesskab hvor samvær og det sociale er i højsæde. Der er simpelthen plads til alle.

SONY DSC Hashøj IF – Gymnastik er naturligvis medlem af DGI.

Vi lægger vægt på, at øvelserne er hvor alle kan være med, og vi ønsker at udbyttet skal være stort for alle. Derfor forsøger vi at veksle mellem øvelser som giver mening.

Vi har også motorik hold som er for børn der er motorisk udfordret. Holdet består af børn der er visiteret ud gennem Slagelse kommunes motorikkonsulenter eller sundhedsplejesker. Det kan f. eks være halvsidige lammelser, autisme, ADHD osv. Børn der ikke kan begå sig på almindelige hold. Der er max 8 børn på hvert hold og der er 3 voksne i instruktører på. Børnene skal hjælpes, skubbes og motiveres på en helt anden og mere krævende måde.

Vi ved også godt, at når man sætter en masse unge mennesker sammen så er der en fare for mobning. Dette vil vi ikke tolerere, og er meget observante i forhold til dette.

Når man dyrker sport så er det vigtigt, at øvelser laves rigtigt, og derfor sætter vi en ære i at sikre, at vores instruktører løbende uddannes sådan at de kan vejlede og instruere bedst muligt. Det er også vigtigt, at der er hænder nok, og derfor har alle vores hold hjælpeinstruktører som assisterer når der er travlt. Hjælpeinstruktørerne uddannes naturligvis også løbende. Selvom man ikke nødvendigvis står for træningen så synes vi det er vigtigt, at alle som håndterer andre folks børn eller forklarer øvelser til de voksne skal vide hvordan man gør, og vejlede korrekt.

Vi er stolte af gymnastikken i Hashøj IF, og derfor afholder vi hvert år et brag af en opvisning SONY DSChvor vi viser hvad vi har lært i løbet af året. Det er blandt andet her vi kårer årets instruktør, og der uddeles medaljer til alle børnene for at vise, at vi synes de har gjort det godt.

Vi plejer også at have gæstehold med, og i år det blandt andet rigtige mænd.
Hvis du har spørgsmål til gymnastikken, så kan du finde kontaktpersoner her.