Godt nytår – og vi glæder os til at se jer i 2019

Kære medlemmer og interesseret.

Jeg vil gerne på vegne af Hashøj I.F ønske jer alle et godt nytår. Det har været et spændende år. Noget der kun kan lade sig gøre fordi foreningen har mange frivillige som hver uge giver lidt af deres tid, og hjælper alle vores medlemmer til at få en god oplevelse i en af foreningens mange sportsgrene.

Vi har endnu engang holdt en succesfuld  gymnastikopvisning, og håndbold har – næsten som en tradition efterhånden – afholdt deres spændende og sjove håndboldskole i samarbejde med DGI. Fodbolden deltager i mange kampe, og vinder en god del af disse. De andre sportsgrene har også haft travlt, og forventer mere travlhed i 2019.

Foreningens bestyrelse har talt meget om hvordan vi kan udvikle os, og fastholde vores gode trofaste medlemmer i fremtiden. For at kigge på det har vi nedsat en arbejdsgruppe – som skal kigge på om foreningen udbyder de nødvendige sportsgrene, men også hvordan man kan gøre det nemmere at være medlem i Hashøj I.F. Det er et arbejde som er i gang, og vi kommer med flere spændende nyheder i løbet af 2019.

Jeg kan allerede nu fortælle, at i første kvartal af 2019 introducerer vi den sjette sportsgren – nemlig E-sport.

H2 Gaming – som vi kalder det – får lokale i klubhuset, og samtidig bygger vi lidt om så det store lokale bliver mere fleksibelt at bruge. Alt sammen aktiviteter vi får støtte af kommunen, og Galgebakken til. Vi har kunne mærke en massiv interesse, og det vil vi gerne være med til.

Af andre aktiviteter i 2019 kan nævnes den årlige gymnastikopvisning – hvor jeg ved træningen er i fuld gang. Jeg kan nævne, at Håndbold igen afholder håndboldskole (Tilmeld dig her) i vinterferien, og jeg kan også fortælle at svømmehallen – som har været under renovering genåbner allerede i uge 2. Du kan tilmelde dig her.

Det bliver et spændende år, og jeg vil gerne invitere jer alle til at medvirke – enten som frivillig eller som medlem.

Godt nytår

Max Omø.