Fællesmøde for alle forældre i alle årgange samt andre med interesse for håndbold

Torsdag den 26. februar 2015, kl. 18.00 afholder Hashøj IF – håndbold et fællesmøde i Klubhuset.

I Hashøj IF har vi en masse glade børn der spiller håndbold, men vi vil også gerne engagerer dig som forælder i klubben.

Vi har en forventning om at have spillere fra Trille Trolle til U18 i både pige- og drengerækkerne.

Vi træner i Gerlev Hallen (Gerlev Idrætshøjskole) tirsdage, torsdage og fredage samt tirsdage i Dalmose Hallen.

Vi vil gerne præsentere dig for vores nye foreningsstruktur. Måske er der et af under-udvalgene du kunne tænke dig at være med i? Udvalgene vil arbejde for at give børnene de bedste oplevelser og betingelser i forbindelse med håndbolden.

Håndboldudvalget