Badminton nyheder

3 weeks ago

Hashøj I.F Badminton har ledige baner.

Det er mandag i Gerlev 2 baner kl 17.30-18.30 og en 1 bane kl 19.30-20.30
Hashøjskolen mandag 17.00-18.00 og 19.00-20.00
Onsdag 18.00-19.00 og ... See more

Ledige badminton baner på Gerlev og Hashøjskolen

HIF badmintons udvalg kan tilbyde 4 ledige baner i Gerlev hallen, fra 17.30 til 18.30 og igen fra 19.30 til 20.30. De koster 1600 kr. pr. bane for en sæson

På Hashøjskolen er der også flere ledige baner. de koster 150 kr. pr. person

Se under  badminton: baneoversigt når du skal spille badminton. Det med gult er ledig.

Tænker du nu at det var noget for dig og din nabo, ven, kone, børn eller anden person, kan du kontakte udvalgsmedlem Per Madsen på  23422576 for nærmer info.

HIF badminton er en motionsklub og der er plads til alle. Vi spænder fra nybegynder til hardcore spiller.

har du lyst til motion, have det sjovt mens du dyrker sport, så er badminton sagen.

Med venlig badmintons hilsner fra

Badmintons udvalget

Så starter vi Badminton sæson 2018/2019 op igen i Gerlev hallen d. 3 sep. 2018

Vi har pt. 2 ledige baner i Gerlev hallen.

1 ledige bane er kl. 17.30 til 18-30 og anden ledige bane er kl. 18.30 til 19.30.

Ønsker du en af du en af disse baner så ring/skriv til udvalgsmedlem Per Madsen på 23422576.

Der er stadige ledige pladser på Hashøjskolen  så kontakt  Per Madsen på ovenstående mobil nummer for nærmere aftale.

Badminton Udvalget

Kære badminton spillere

Det er nu tid at få jer tilmeldt til den nye sæson 2017.  Tilmelding skal ske inden sæsonstart, som er mandag d. 4. september 2017. De baner, hvor alle spillere har betalt kontingentet inden start, vil få udleveret 1 rør fjerbolde pr. bane (Gerlevhallen).

Nye badminton spillere skal kontakte badminton udvalget for en ledig bane.

Vi glæder os til at se jer i den nye sæson. På gensyn

Der er juleafslutning mandag den 19.december i Gerlevhallen.

Vi spiller badminton fra 18.00 – 20.30, hvorefter vi julehygger. Alle badmintonspillere er velkomne, også spillere fra Hashøjskolen. På gensyn.

Badmintonudvalget.

Kære badminton spillere

Det er nu tid at få jer tilmeldt til den nye sæson. Kontingentet er uændret. Tilmelding skal ske inden sæsonstart, som er mandag den 5.september. Alle baner, hvor alle spillere har betalt kontingentet inden start vil få udleveret 1 rør fjerbolde pr. bane.

Vi afholder juleafslutning den 19.december og sæsonafslutning den 24.april 2017.

Vi glæder os til at se jer i den nye sæson. På gensyn.

Du finder indmeldingen her.

Kære badmintonmedlemmer

Der er sæsonafslutning mandag den 18.april. Vi starter kl. 17.30 med lidt opvarmning. Der spilles badminton fra kl. 18.00 i et par timer, hvorefter vi får lidt at drikke og spise. Vi håber, at I møder talstærkt op.
Der kan spilles badminton i Gerlevhallen mandag den 21.marts (påskeugen), ligeledes er der åben for spil mandag den 25.april.

Mvh. Jonna

Hashøj Badminton har fået en ny sponsor – RSL.

Historien om RSL går helt tilbage til 1928, hvor virksomheden blev grundlagt i London under navnet Reinforced Shuttlecocks Ltd. I mere end 50 år blev de verdensberømte fjerbolde fremstillet på fabrikken i Kent, indtil man rykkede til Kina,hvor der blev indgået et partnerskab med D.H. Shuttlecocks Group.

Efter mere end 80 år på markedet er RSL stadig verdens førende producent af fjerbolde; nu med hovedkontor i Hong Kong og salgskontorer over det meste af kloden.

Salgskontoret for Europa, RSL Europe, har til huse i København og Odense og er et 100% ejet datterselskab til D.H. Shuttlecocks Ltd. Som badmintonklub handler I med andre ord direkte med vores danske team af erfarne medarbejdere på det europæiske hovedkontor.

Når du bruger internet koden som vist herunder kan du få 10 % på badminton udstyr. Hvergang du køber udstyr via denne kode støtter du samtidig Hashøj I.F. Du finder RSL shoppen her: http://www.rsl.dk/dk/shop-57/

RSL rabat aftale

SONY DSC

Så er det snart tid til opstart hos badminton. Du kan allerede nu indbetale kontingent og selvfølgelig tilmelde dig.

Du kan tilmelde dig i klubmodulet og hvis du har brug for hjælp med dette så brug denne vejledning – http://hashoej-if.dk/wp-content/uploads/2015/07/Vejledning-til-opret-profil-og-tilmelding-til-hold.pdf.

Husk du SKAL have tilmeldt dig inden du starter.

Badmintonudvalget

Det har været en rigtig god dag for Børne Cancer Fonden, Hashøj I.F og Team Rynkeby Vestsjælland.

Teamet bag støtte arrangement - Hashøj IF og Team Rynkeby vestsjælland

Som sædvanlig var stemningen i top, og både børn, forældre og frivillige gjorde sit for at gøre det til en rigtig hyggelig og god dag.

At Hashøj I.F, og Team Rynkeby Vestsjælland lavede et overskud til arrangementet gjorde det til en endnu bedre dag.

Hashøj I.F inviterer i samarbejde med Team Rynkeby Vestsjælland til:

Familiedag

Gerlev Idrætshøjskole

Skælskør landevej 28, 4200 Slagelse

Arrangementet løber af stablen d. 5 juni 2015 kl. 10.30 – 13.30

Du får mulighed for at prøve følgende sportsgrene:

Fodbold, Badminton, Svømning, Håndbold og Gymnastik

Der vil desuden være legeland til børn i alderen 2-6 år sammen med deres forældre.

Få et par gode og hyggelige timer og støt børn med kræft og deres familier.

Pris for deltagelse

Kr. 30,- pr. barn 6-12 år

kr. 50,- pr. voksen

Børn under 12 kan kun deltage ifølge en voksen

Praktiske oplysninger:

Vi starter i hallen, hvor der vil være praktiske informationer og man

efterfølgende går ud til alle aktiviteterne.

HUSK: Du skal medbringe madpakke. Drikkelse kan købes i vores klubhus.

Desuden sælges slik, kaffe og the.

Husk også tøj og sko til både inde og ude samt badetøj til svømmehallen.

Hashøj IF stiller med trænere og instruktører til hele dagens aktiviteter.

Vi slutter af i hallen, hvor der vil blive udleveret et diplom til alle børnene,

samt en Rynkeby juice til alle.

Alle penge går ubeskåret til Børne Cancer fonden.

Vi glæder os meget til at se jer.

webbanner_1400x300_webversion

og