1000 kr. til det største hold på Sørby Markedet

Som allerede fortalt deltager Hashøj I.F årligt i Sørby markedet.

Vi er simpelthen foreningen som arrangøren af Sørby markedet går til når der skal passes parkeringspladser. Som belønning får forening økonomisk støtte til de andre arrangementer vi har.

I år vil vi gerne udfordre de forskellige idrætsgrene i foreningen, og udlodder derfor en gevinst på 1000 kr. til idrætsgrenen som stiller med flest deltagere. Det er først til mølle, så når vagterne er fyldt op – så slutter konkurrencen.

Når du – som ansvarlig i den enkelte idrætsgren – melder dit hold til de tidspunkter dit hold passer – skal du blot skrive dit navn og hvilken idrætsgren du repræsenterer.

Hvis du som enkeltperson gerne vil passe en vagt så er det stadigvæk muligt.

Anviser, husk at skriv dit navn og mobil-nummer i den tidsramme du ønsker at være anviser i, og hvis du er ansvarlig for et hold – dit holdnavn.

Kontrollør, husk at skriv dit navn og mobil-nummer i den tidsramme du ønsker at være anviser i, , og hvis du er ansvarlig for et hold – dit holdnavn.

Det eneste krav er at du er medlem i Hashøj I.F.

For ulejligheden får du en weekend parkeringsbillet (én pr. familie/bil), og en spisebillet pr. person pr. vagt for opgaven. Det er rigtigt vigtigt for Hashøj I.F at du deltager – så meld dig til.